Ja sabeu que a Prat Comunica ens agrada tot el que suma a fer ciutat. Ho hem demostrat amb el Poti, amb Creu Roja, la Cursa Delta Prat i d’altres iniciatives. Aquesta vegada, hem acompanyat a Manolo Vázquez en la presentació del seu llibre “Esos Grandes Olvidados”, un volum que repassa la història de la Juventud Prat, un dels mítics clubs de la nostra ciutat.

Al costat de l’esport més humil

La presentació del llibre es va celebrar a la sala d’actes de la Biblioteca Antonio Martín. I va ser un éxit de concurrència, fins i tot gent es va haver d’esperar a les portes de la sala. Manolo Vázquez havia convertit en realitat el seu somni de relator de la història d’un club molt estimat per la gent del Prat i que lamentablement, va acabar deapareixent.

Presentació Esos Grandes Olvidados

Al llarg de l’acte, Manolo Vázquez va explicar algunes anècdotes futboleres, i també va destacar alguns dels trets bàsics de la història d’aquesta entitat. El presentador de l’acte va ser el director de Prat Comunica, José David Muñoz, qui va establir la complicitat amb Manolo i amb l’auditori, nodrit de moltes cares conegudes per la seva estima al futbol local. El llibre “Esos grandes olvidados” encara es pot comprar consultant amb l’autor o al Club del Llibre.

Presentacions i conduccions d’actes

Un dels serveis dels que disposem és el de presentació i conducció d’actes i esdeveniments. La llarga trajectòria davant de micròfons i parlant en públic ens porta a que el teu acte sigui àgil i dinàmic. Si vols que presentem el teu acte, contacta’ns a info@pratcomunica.com