El Podcast és un dels elements comunicatius més recents i que cada cop compta amb més fidels. Es tracta d’un mètode per escoltar la ràdio o d’altres continguts sonors a demanda. Cada dia hi ha més usuaris que són usuaris de Podcast, gràcies a aplicacions com Spotify o Apple Podcast. Un Podcast és un contingut adreçat al client on expliquem, mitjançant una entrevista o una píndola, algun concepte d’interès per a l’empresa que pot ajudar a la nostra imatge de marca. 

La seva difusió, a travès de les Xarxes Socials i d’altres canals, permet arribar no només als nostres clients, sinó també a d’altres consumidors d’aquest tipus de servei de comunicació. 

Quan s’escolten els Podcast?

Els Podcast presenten l’avantatge de ser escoltats a demanda, quan l’oidor desitgi. Molts de vosaltres feu esport al gimnàs, sortiu a correr i és un bon moment per escoltar precisament els continguts de podcast. També els moments de desplaçament als llocs de feina, ja sigui al transport públic o en vehicle privat.

El Podcast atorga llibertat d’arribar al client en el moment que ell mateix desitgi. 

Què ofereix Prat Comunica?

Prat Comunica compta amb un equip de professionals molt vinculat al món del periodisme radiofònic. Aquests anys d’experiència ens han dotat d’un ampli coneixement de les entrevistes, dels efectes sonors i del llenguatge de ràdio. 

A Prat Comunica creem el teu canal de Podcast corporatiu i el gestionem. Tenim cura de l’edició de les càpsules, de la gravació i de la seva difusió. T’acompanyem en tot el procès de podcasting.

Consulta’ns!