El director de Prat Comunica, José David Muñoz, va participar a la conducció de l’acte de presentació del nou llibre de Josep Ferret “Jaume Casanovas, aproximació biogràfica”. Un acte organitzat per Amics d’El Prat i el Periòdic Delta, amb la intervenció del director Josep María Canalías i Josep Ferret.

Jaume Casanovas, un referent al Prat

Jaume Casanovas i Parellada és un dels personatges més destacats de la història del Prat de Llobregat. De la seva insistència va nèixer el descobriment de les aigües artesianes. Amb el pas del temps, aquest recurs s’ha convertit en el motor econòmic i de desenvolupament de la zona baixa del Delta del Llobregat. Casanovas, a més, va instaurar el model de la Colònia Casanovas, amb innovacions agrícoles i ramaderes.

Presentació d’esdeveniments i actes

Prat Comunica és una agència de comunicació integral. D’entre les seves especialitats està la de presentar actes i esdeveniments. Ens adaptem al perfil de l’acte per tal de fer-ho de la manera més amena, rigorosa i efectiva. Són moltes les empreses, entitats i administracions que contacten amb nosaltres per ser els conductors dels actes i esdeveniments.

Si desitges saber-ne més, escriu-nos a info@pratcomunica.com

 

Aquí podeu veure el reportatge emès a elprat.tv i imatges cortesia de n’Aurelio Poyato

Josep Ferret presenta una edició ampliada del seu llibre sobre Jaume Casanovas